Verkiezingsprogramma PvdA-Venlo GR2022

Door Erwin Boom op 29 december 2021

Samen maken we Venlo.

“Alleen ga je snel, samen komen we verder!”

Met de PvdA mede aan het roer staat Venlo er na vier jaar beter voor: er is weer ruimte om te investeren in belangrijke strategische opgaven van de stad. Maar dat hebben we als gemeente niet alleen gedaan. Samen hebben we er keihard aan gewerkt om onze gemeente weer in rustig vaarwater te krijgen. Geen makkelijke opgave omdat keuzes maken in moeilijke tijden nooit eenvoudig is.

Op dit stevige fundament willen we de komende jaren verder bouwen aan een Venlo waar we onze kinderen in een eerlijke, groene en veilige omgeving willen zien opgroeien. In een maatschappij waarin iedereen een kans krijgt, iedereen zichzelf kan zijn en mensen niet in armoede en eenzaamheid hoeven te leven.

Maar we bouwen ook aan een stad waarin geïnvesteerd wordt, mensen kunnen ondernemen met een overheid die het goede voorbeeld geeft en actief meedenkt met samenwerkende ondernemers voor beter en meer vast werk en voor daadwerkelijke energietransitie op de bedrijventerreinen.

We willen bouwen aan een prachtige historische én moderne stad waarop onze inwoners trots zijn en waarnaar onze ‘gasten’ graag weer terugkomen. Samen zijn we een stad waar het in alle kernen en dorpen prettig wonen en gezond oud worden is, waar mensen naar elkaar omzien en samenwerken gewoon is en we niet denken aan tegenstanders maar aan medestanders. PvdA-Venlo vindt dat iedereen op zijn of haar eigen manier altijd iets waardevols toevoegt aan onze samenleving.

Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben, samen met onze inwoners, ondernemingen en instellingen, de gemeenteraad, B&W, de ambtenaren en al onze vrienden buiten Venlo en in Europa. Niet voor niets kent daarom het verkiezingsprogramma van de PvdA-Venlo als rode draad:

Samen maken we Venlo. Alleen ga je snel, maar samen komen we verder!

Venlo iedere dag weer een beetje beter, mooier, veiliger, gezonder en vooral toekomstbestendiger maken, daarom stem je op PvdA-Venlo. Gewoon doen.

Met hartelijke groet,

Erwin Boom

Lijsttrekker PvdA Venlo

PvdA-Venlo Programma GR2022

Erwin Boom

Erwin Boom

U en ik, iedereen woont in de diverse wijken. Samen met onze kinderen, of als oudere die nog zelfstandig wil wonen, maar wel zorg aan huis nodig heeft. We wonen samen in onze wijken, we zijn allemaal anders. En iedereen in onze prachtige gemeente heeft recht op een fijn en veilig leven. Iedereen moet zichzelf

Meer over Erwin Boom