Pizza’s & politiek

10 april 2024

Groen Links-PvdA, pizza’s & politiek

Op 12 april bezoeken europarlementariërs Vera Tax en Thijs Reuten de Limburgse defensie-industrie door een bezoek te brengen aan Nedinsco in Venlo. In het kader van de geopolitieke ontwikkelingen rond Rusland en Oekraïne en de NAVO speelt Limburg natuurlijk een vitale rol in onze defensiecapaciteiten en het leveren van wapens.

Na afloop van hun bezoek willen beide Europaspecialisten graag met Venlose mensen een gezellige nazit houden onder het genot van een drankje en een gratis pizza.  Daarom is iedereen van harte welkom bij Beej Benders aan het Nolensplein op 12 april van 17.30 tot 19.30 uur.

Beide politici willen graag in een informele setting met jullie van gedachten wisselen over Europese aangelegenheden. Thijs Reuten staat 6e op de lijst van Groen Links-PvdA voor het Europees Parlement en stelt zich graag aan jullie voor. Vera Tax wil met haar stadgenoten terugblikken op haar jaren als Europarlementariër. Daarom nodigen zij alle leden van PvdA-Venlo en Groen Links hiervoor uit.

Om zeker te zijn van voldoende pizza’s willen wij deelnemers vragen om even door te geven dat ze komen bij Jan Leunissen: 06-15610111 of [email protected].