Verkiezingsprogramma PvdA Venlo 2018 – 2022

19 februari 2018

Beste inwoners van de gemeente Venlo,

Financiële rust en politieke ruggengraat, is de koers die Venlo nu nodig heeft.

U verdient een gemeente met betrouwbare bestuurders die weten wat ze doen en kwetsbaar durven zijn op momenten dat er iets fout gaat. Dus geen luchtfietserij, geen gemeenschapsgeld naar de kabelbaan en geen onbetaalbare prestigeprojecten meer.

U en ik, iedereen woont in de diverse wijken. Samen met onze kinderen, of als oudere die nog zelfstandig wil wonen, maar wel zorg aan huis nodig heeft. We wonen samen in onze wijken, we zijn allemaal anders. En iedereen in onze prachtige gemeente heeft recht op een fijn en veilig leven. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en voelen.

Daar sta ik voor, daar staan wij als PvdA voor. Wij willen mensen verbinden. Wij staan voor gelijke kansen en daarmee een perspectief voor iedere inwoner van Venlo. Wij blijven werken aan een gemeente waar het groen, schoon, veilig, zorgzaam en leefbaar is. Omdat dit de zaken zijn die er voor elk mens toe doen. En de PvdA wil investeren in onze gemeente, zodat die actieve en participerende burgers en vrijwilligers de ruimte geeft. Veel meer ruimte geeft dan nu het geval is. De PvdA wil een bestuur van de stad dat luistert en vrijwillige inzet beloont door samen te werken in plaats van tegen te werken.

Jij kunt ons in staat stellen om de ambities in dit verkiezingsprogramma om te zetten in resultaat. Door jouw stem op 21 maart aan een van de kandidaten van de PvdA Venlo te gunnen, kunnen wij met een sterke gemeenteraadsfractie werken aan een beter Venlo.

Erwin Boom, Lijsttrekker PvdA Venlo

Programma_PvdA_Venlo_2018_Digitaal (1)