15 oktober 2019

Uitnodiging

UITNODIGING

De aanbesteding sociale basis voor de jaren 2020 tot en met 2022 heeft als resultaat, dat Incluzio (voorlopig) de aanbesteding heeft gewonnen. Dit betekent, dat 14 lokale partijen die ook met een consortium participeerden in de aanbesteding buiten spel lijken te staan.

Een en ander leidt inmiddels tot onrust in het Venlose, waarbij in ieder geval de cliënt niet is gebaat. Gaat lokale kennis verloren? Worden veel medewerkers van de huidige instellingen werkloos? Is de wijziging van instellingen goed voor de klant? Zo maar een paar vragen die recent bij de PvdA Venlo de revue passeerden.

Het aanbestedingsproces en de gevolgen daarvan zullen over enkele weken behandeld worden in de gemeenteraad vanuit de kaderstellende rol. Aan de uitkomst van de aanbesteding kan de raad niets veranderen. De eerlijkheid gebiedt om dit vooraf duidelijk te stellen. De fractie van de PvdA wil zich daarop terdege voorbereiden.

Graag willen wij u uitnodigen voor een gespreksavond om uw mening te horen over proces, gevolgen, verwachtingen etc. Een kijkje vanuit een ons niet bekende gezichtshoek kan immers altijd verhelderend zijn.

Datum: maandag 21 oktober 2019
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: 19.30 uur
Locatie: De Windmeule, Straelseweg 162, Venlo (zaal 1)

Graag vragen wij u om uw komst vooraf kenbaar te maken bij Jan Leunissen ([email protected]).

#ZekerZijnVanGoedeZorg