Nieuws

PvdA borgt gestelde randvoorwaarden verkoop Parkeergarages

25 oktober 2017

De PvdA Venlo, bij monde van fractievoorzitter Erwin Boom, volgt het parkeerdossier al jaren en wil er zeker van zijn dat de gemeentelijke parkeergarages onder de door de raad vastgestelde randvoorwaarden verkocht worden.

Normaliter is de PvdA geen directe voorstander van privatisering, maar na jaren van negativiteit rondom het eigen vastgoed, de noodzakelijke sluiting vanĀ  twee parkeergarages (Arsenaal & Roermondse Poort) en de forse externe inhuur (vanwege ontbreken nodige ‘parkeer-kennis) op dit dossier was er maar een keuze en dat is het afstoten van ons gemeentelijk parkeervastgoed.

Dit dient wel onder de gestelde randvoorwaarden te gebeuren.

Om die reden hebben wij dan ook kritische vragen aan het college gesteld:


Art 44 vragen Randvoorwaarden verkoop Gemeente Parkeergarages

Reacties zijn gesloten.